ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила PETRIDIS | МЕТАМОРФОЗИ

Вилата Петридис се наоѓа на првиот ред вили во Метампорфозис. Идеално место за фамилијарен одмор....

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Golden Beach 3* | МЕТАМОРФОЗИ

Хотел ГОЛДЕН БИЧ е лоциран во центарот и на 20 метри од песочната плажата во Метаморфозис. Опколен...

10% Discount
220€198€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LINA | МЕТАМОРФОЗИ

Метаморфози е место целосно опкружено со густа иглолисна шума, која заедно со морето претставува вистинска...

10% Discount
130€117€ Види повеќе