АЛБАНИЈА

ВИЛА FLORIKA 3* – БОРШ

Сместен во близина на населбата Борш, Вилата Флорика нуди отворен базен и ресторан на самото место. Располага...

46€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ВИЛА FITIMI 3* – БОРШ

Сместенa во Борш, на 3 км од плажата Qeparo, Вилата Фитими нуди сместување со ресторан, приватен паркинг,...

50€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “SOLE LUNA“ 3* – БОРШ

Hotel Sole Luna располага со приватна плажа каде гостите можат да уживаат, ресторан, бар и климатизирани соби со...

64€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “BLUE DAYS“ 3* БОРШ

Hotel Blue Days 3* располага со сопствена приватна плажа ,ресторан , ноќен клуб и бар. На гостите им...

58€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “PANORAMA“ 3* ВАЛОНА

Hotel Panorama 3*  на своите гости им нуди надворешен базен, пространа градина со скара и детско...

27€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “RONDO`S“ 3* ВАЛОНА

Hotel Rondos 3* е лоциран веднаш на приватна плажа со камчиња, опремена со лежалки за...

40€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “KAROS“ 3* ВАЛОНА

Hotel Karos 3*  на своите гости им нуди  надворешен базен со тераса и снек бар. Овој хотел...

34€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

HOTEL “DHIMA“ 4* ВАЛОНА

Hotel Dhima 3  е сместен веднаш до приватната камчеста плажа Guma и на гостите им се...

46€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

АПАРТМАНИ AL MARE – ВАЛОНА

Лоциран во Орикум,Hotel Bella Vista обезбедува сместување,  бар и тераса. Овој хотел со 3 ѕвезди нуди простор...

58€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “BELLA VISTA” 3* ВАЛОНА

Лоциран во Орикум,Hotel Bella Vista обезбедува сместување,  бар и тераса. Овој хотел со 3 ѕвезди нуди простор...

58€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “DELIGHT” 4* КСАМИЛ

Сместен во Ксамил, на 500 метри од плажата Ксамил 7, хотелот нуди сместување со ресторан,...

58€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “NEBO” 3* КСАМИЛ

Лоциран во Ксамил, на помалку од 1 км од плажата Puerto Rico, хотелот обезбедува сместување...

50€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “BLUE WATER” 4* КСАМИЛ

Лоциран  на 1,1 км од плажата Puerto Rico, Blue Water Hotel нуди сместување со бар, градина...

63€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “MURATI” 4* КСАМИЛ

Сместен во Ксамил, на 1,1 км од плажата Порторико, Hotel Murati располага со сместување со ресторан, приватен...

46€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

ХОТЕЛ “CHRIS” 3* КСАМИЛ

 Hotel Chris се наоѓа  во Ксамил, на 1 км од плажата Ксамил 7, хотелот  нуди сместување...

27€ Види повеќе