АТОС

ВИЛА LENA – НЕА РОДА / Рана резервација

Вилата „Lena“е лоцирана во мирниот дел на Неа Рода, веднаш пред апартхотелот „Lazaridis“ на околу 100 метри од...

Понуда Види повеќе
АТОС

ВИЛА MARIA PASHALIDOU – НЕА РОДА / Рана резервација

Вилата Maria Pashalidou е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар, на само 20 метри од...

Понуда Види повеќе
АТОС

Апартхотел LAZARIDIS – НЕА РОДА / Рана резервација

Живописното приморско место Неа Рода  е вистинскиот избор за сите кои се уморни од гужвата...

Понуда Види повеќе