ЗЛАТИБОР

HOTEL CLUB SATELIT 4* ЗЛАТИБОР

Клуб Сателит е сместен на 700 м оддалеченост од центарот на Златибор. Хотелот нуди Спа...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL MIR 4* ЗЛАТИБОР

Сместен во мирниот дел на Златибор,Хотелот MIR во понудата има спа услуги, сала за фитнес,...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL GRAND TORNIK 5* – ЗЛАТИБОР

Grand Hotel Tornik, единствен хотел со 5 * на Златибор, е прав избор за оние...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL MIR 4* ЗЛАТИБОР

Сместен во мирниот дел на Златибор,Хотелот MIR во понудата има спа услуги, сала за фитнес,...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL MONA 4* – ЗЛАТИБОР

Хотелот располага со 120 сместувачки единици распоредени во соби и апартмани. Внатрешноста на хотелот е...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL IRIS 4* – ЗЛАТИБОР

МЕСТОПОЛОЖБА: хотел Ирис се наоѓа во "срцето" на Златибор, во непосредна близина на црквата и...

Понуда Види повеќе