БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ MONTENEGRO BEACH RESORT 4* – БЕЧИЧИ

Современ хотел со висок квалитет. Погоден за фамилијарен одмор.Овој хотел направен е амбиент за безгрижен...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ MAGNOLIA 3* – БЕЧИЧИ

Хотелот се наоѓа во Бечичи на 2км од Будва. Оддалечен е  150 метри од море....

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ IBEROSTAR BELLEVUE 4* – БЕЧИЧИ

Iberostar Bellevue  е хотел од познатиот светски ланец на Iberostar, кој ги задоволува сите критериуми...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ FALKENSTEINER MONTENEGRO 4* – БЕЧИЧИ

Falkensteiner hotel Montenegro е хотелски комплекс со единствена локација од која имате еден од најубавите...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ DOLCE VITA 4* – БЕЧИЧИ

Модерен хотел со пријатна атмосфера и со квалитетни содржини кои се на користење на гостите...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ BELLA VISTA 4* – БЕЧИЧИ

Хотелот Bella Vista е нов и модерен хотел кој на своите гости им овозможува удобно...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ВИЛА PALMA – БЕЧИЧИ

БЕЧИЧИ е познато летувалиште кое се наоѓа на 4км од центарот на Будва. Карактеристично по...

Понуда Види повеќе