ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ВИКТОРИА – НЕА ПЛАГИЈА

Населбата Неа Плагиа е споена со Неа Флогита и изобилува со забавни игри за децата...

432€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА BLUE – НЕА ПЛАГИЈА

Вила БЛУ е лоцирана во центарот на Плагија, во близина на таверната Hriso Pagoni и...

350€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА PARLAMENTAS – НЕА ПЛАГИЈА

Неа Плагија, идеално место за фамилијарен одмор и содржини за најмалите. Ова туристичко место има...

579€ Види повеќе