БУДВА

ВИЛА MONTERIO – БУДВА

Вила Монте Рио е сместена во централниот дел на Будва, на 500 метри од познатата Словенска...

23€ Види повеќе
БУДВА

ВИЛА ЈУЛИА – БУДВА

Вила Јулиа е лоцирана во центарот на Будва (во близина на бензинската пумпа ЕКО), на...

209€ Види повеќе
БУДВА

ХОТЕЛ GARNI HOTEL MB 3* – БУДВА

Категоризиран како хотел со 3 ѕвезди, “Garni hotel MB” им нуди на своите гости идеален...

225€ Види повеќе
БУДВА

АПАРТМАНИ ЈОВАН 4* – БУДВА

Апартманите ЈОВАН се карактеризираат со домашна атмосфера и имаат луксузен ентериер кој обезбедува максимална удобност....

145€ Види повеќе
БУДВА

ВИЛА МАРКО – БУДВА

Будва е град стар околу 2 500 години, што го прави еден од најстарите населени...

145€ Види повеќе
БУДВА

ВИЛА ВУКМАНОВИЌ – БУДВА

Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со...

Понуда Види повеќе