АСПРОВАЛТА

VILA LEONA – АСПРОВАЛТА

Вила Леона се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има...

360€ Види повеќе
АСПРОВАЛТА

VILA MIA – ASPROVALTA

Вила Миа се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има...

840€ Види повеќе