ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Regina Mare 3* | ПАРАЛИЈА | Рана резервација

Паралија Катеринис, Пиерија Regina Mare ★★★ Рана резервација -15% За резервации направени од 24.11.2023-31.12.2023 За...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Ioni Paralia Katerinis 3* | ПАРАЛИЈА | Рана резервација

Паралија Катеринис, Пиерија Ioni Paralia Katerinis ★★★ Рана резервација -15% За резервации направени од 24.11.2023-31.12.2023...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Dafni Plus 4* | ЛЕПТОКАРИЈА | Рана резервација

Лептокарија, Пиерија Dafni Plus ★★★★ Рана резервација -22% За резервации направени од 24.11.2023-31.01.2024 За престој...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Cosmopolitan Hotel&Spa 4* | ПАРАЛИЈА | Рана резервација

Паралија Катеринис, Пиерија Cosmopolitan Hotel&Spa ★★★★ Рана резервација -20% За резервации направени од 24.11.2023-29.02.2024 За...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Olympion Melathron 3* | НЕИ ПОРИ | Рана резервација

Неи Пори, Пиерија Olympion Melathron ★★★ Рана резервација -20% За резервации направени од 24.11.2023-31.12.2023 За...

Понуда Види повеќе
ЛЕТО

Rodon 3* – ПАРАЛИЈА | Рана резервација

Паралија Катеринис, Пиерија Rodon ★★★ Рана резервација -20% За резервации направени од 17.11.2023-31.01.2024 За престој...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Lilia Hotel 2* PIERIA

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Паралија Корину, Пиерија Anais ★★★ Рана резервација 10% За резервации...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Olympian Bay Grand Resort 4* / ЛЕПТОКАРИЈА

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Лептокарија, Пиерија Olympian Bay Grand Resort ★★★★ Понуда за рана...

Понуда Види повеќе