ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MARGARITA – KAНАЛИ

Канали е приморско место областа  Превеза  северозападна Грција. Канали се наоѓа на брегот на Јонското...

336€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

HOTEL POSEIDON 3* – КАСТРОСИКИА

Хотел Посеjдон се наоѓа на сама плажа, во областа Канали, во местото Кастросикиа,  на 18км...

Понуда Види повеќе