ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА МИСТРАЛ – КАЛИТЕА

Калитеа е туристичко место кое се наоѓа на 70 км. југоисточно од Солун. Голема песочна...

320€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MARIA – КАЛИТЕА

Вила Мариа се наоѓа во центарот на Калитеа, веднаш до паркот, на 500м одалеченост од...

308€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА POSEIDON – КАЛИТЕА – САБОТА

Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за...

527€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА OSKAR – КАЛИТЕА

Вила ОСКАР се наоѓа во централниот дел на Калитеа, на околу 600метри одалеченост од плажа. Располага со...

300€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА GALINI – КАЛИТЕА

Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа. Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор за секоја соба....

389€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА KOSTAS – КАЛИТЕА

Вила “Kostas”, се наоѓа во центарот на Калитеа на главниот булевар над плажа и на...

200€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ELIZABETH – КАЛИТЕА

Вила “Elizabeth”, се наоѓа во центарот на Калитеа односно на прва пешачка зона и на...

170€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА CENTER – КАЛИТЕА

Вила Центар се наоѓа во центарот на Калитеа, на самото шеталиште. Добрата локација на објектот...

169€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА JOANA – КАЛИТЕА

Вила Јоана или поранешно - Студио "Stavros" се наоѓа наспроти хотелот Maya Bay, оддалечени околу...

168€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ATLANTIC – КАЛИТЕА

Калитеа е идеално место за комбинација од убави песочни плажи и многубројни таверни, бутици и...

339€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА JANIS – КАЛИТЕА

Вила Јанис се наоѓа на главната улица наспроти познатиот ресторан Брики, т.е 50 метри од...

83€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА AMOS – КАЛИТЕА

Aмос Апартманите се од “B” категорија и се наоѓаат на шеталиштето во строгиот центар на...

237€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА TEA – КАЛИТЕА

Вила Теа се наоѓа на самата магистрала во центарот на Калитеа, веднаш до подвозникот кој...

334€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА POSEIDON – КАЛИТЕА – НЕДЕЛА

Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за...

549€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА POPIS – КАЛИТЕА

Вила Попис се наоѓа на самото шеталиште, т.е прва пешачка улица во строгиот центар на...

263€ Види повеќе