ЦРНА ГОРА

ХОТЕЛ БАБОВИЌ – ЧАЊ

Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа...

Понуда Види повеќе
БУДВА

ВИЛА ЈУЛИЈА – БУДВА

Вила Јулија е лоцирана во центарот на Будва (во близина на бензинската пумпа ЕКО), на...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ MONTENEGRO BEACH RESORT 4* – БЕЧИЧИ

Современ хотел со висок квалитет. Погоден за фамилијарен одмор.Овој хотел направен е амбиент за безгрижен...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ MAGNOLIA 3* – БЕЧИЧИ

Хотелот се наоѓа во Бечичи на 2км од Будва. Оддалечен е  150 метри од море....

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ IBEROSTAR BELLEVUE 4* – БЕЧИЧИ

Iberostar Bellevue  е хотел од познатиот светски ланец на Iberostar, кој ги задоволува сите критериуми...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ FALKENSTEINER MONTENEGRO 4* – БЕЧИЧИ

Falkensteiner hotel Montenegro е хотелски комплекс со единствена локација од која имате еден од најубавите...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ DOLCE VITA 4* – БЕЧИЧИ

Модерен хотел со пријатна атмосфера и со квалитетни содржини кои се на користење на гостите...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ХОТЕЛ BELLA VISTA 4* – БЕЧИЧИ

Хотелот Bella Vista е нов и модерен хотел кој на своите гости им овозможува удобно...

Понуда Види повеќе
СУТОМОРЕ

ХОТЕЛ PRINCESS 4* – БАР

Бар - град на сонцето и зеленило, со прекрасна цистота и средени зелени површини. Во...

Понуда Види повеќе
БЕЧИЧИ

ВИЛА PALMA – БЕЧИЧИ

БЕЧИЧИ е познато летувалиште кое се наоѓа на 4км од центарот на Будва. Карактеристично по...

Понуда Види повеќе
БУДВА

ВИЛА ВУКМАНОВИЌ – БУДВА

Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со...

Понуда Види повеќе
СУТОМОРЕ

ВИЛА БОГОЕВИЌ – СУТОМОРЕ

Tуристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од...

Понуда Види повеќе
СУТОМОРЕ

ВИЛА СКАУТ 1 – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од...

Понуда Види повеќе
СУТОМОРЕ

ВИЛА СКАУТ – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од...

Понуда Види повеќе
СУТОМОРЕ

ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ – СУТОМОРЕ

Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од...

Понуда Види повеќе