АТОС

Вила ELISAVETA | ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа ...

36% Discount
109€69€ Види повеќе
АТОС

Вила ZEYIA | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од...

12% Discount
109€95€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА YOTIS | ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа...

7% Discount
379€352€ Види повеќе
АТОС

Вила AVRAMIDIS | ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа...

57% Discount
329€139€ Види повеќе
АТОС

Вила BILLYS | ЈЕРИСОС

Вила Билис се наоѓа на одлична локација на само 30 метри од прекрасната песочна плажа, на самиот почеток на...

12% Discount
599€527€ Види повеќе
АТОС

Вила TZOULI 1 | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од...

15% Discount
409€348€ Види повеќе
АТОС

Вила EVANGELIA | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе...

17% Discount
469€389€ Види повеќе
АТОС

Вила VAIA | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од...

12% Discount
469€413€ Види повеќе
АТОС

Вила SOULA | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од...

15% Discount
409€348€ Види повеќе
АТОС

Вила KLEOPATRA | ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос. Има прекрасна долга песочна...

6% Discount
389€362€ Види повеќе
АТОС

Вила TAKIS & MARIA | ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос. Има прекрасна долга песочна...

6% Discount
329€306€ Види повеќе
АТОС

Вила KOSTAS | ЈЕРИСОС

Вила Костас се наоѓа на одлична локација на само 50 метри од прекрасната песочна плажа, а во многу мирен дел. Куќата...

12% Discount
109€96€ Види повеќе
АТОС

Вила ATINA | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од...

15% Discount
109€92€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА TZOULI 2 | ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе...

10% Discount
579€521€ Види повеќе