ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ЗЕВС – ИПСОС / KРФ

Летувајте на остров Крф, со агенцијата која руши рекорди на патници! 2021-ва ќе биде година...

199€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ЕСПЕРОС – СКИЈАТОС

На 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект нашата екипа пристигна на...

22% Discount
217€169€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ПАВЛОС – СКИЈАТОС

Глобалниот тренд на уникатни сместувачки капацитети не поттикна да ви овозможиме сместување на Скијатос кој...

225€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила АСИМИНА– ПЕФКИ / ЕВИА

Островот Евија е втор по големина остров во Грција. Се протега по брегот на Беотија и Атика...

289€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Апарт хотел ХЕЛИОС Гарден – Лименас / ТАСОС

  ОПИС: Вила Хелиос Гарден апарт хотел е лоцирана во мирниот дел на Лименас на...

229€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Студиос ТЕОДОРА – ЛИМЕНАРИЈА / ТАСОС

  ОПИС: Вила ТЕОДОРА Студиос & Апартмент е лоцирана во Лименарија на шеталиштето со таверни...

199€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Студиос ОРАМА – СКАЛА СОТИРА / ТАСОС

  ОПИС: Вила Орама Студиос е лоцирана во Скала Сотира на самата плажа . Вилата...

195€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Ресорт МАРТИ – СКАЛА СОТИРА / ТАСОС

  ОПИС: Марти Ресорт е лоциран во Скала Сотира на самата плажа . Вилата располага...

229€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ЕЛИЗАБЕТ – ГОЛДЕН БИЧ / ТАСОС

  ОПИС: Вила ЕЛИЗАБЕТ Студиос е лоцирана во Скала Потамија на самата плажа Голден бич....

199€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ПЕРИКЛИС – СКАЛА ПОТАМИА / ТАСОС

  ОПИС: Вила Перилкис е лоцирана во Скала Потамиа на 100 м. оддалеченост до плажа....

159€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА АЛЕКСАНДРА – ЛИМЕНАС / ТАСОС

  ОПИС: Вила Александра е лоцирана во Лименас во близина на шеталиштето со таверни и...

115€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

АУГУСТОС СТУДИОС – ТРИПИТИ / ТАСОС

  ОПИС: Вила Аугустос Студиос е лоцирана во Трипити, вилата има прекрасно уреден двор со...

189€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

АТИНА СТУДИОС – ГОЛДЕН БИЧ / ТАСОС

  ОПИС: Вила Атина Студиос е лоцирана во Скала Потамија на 70 м. од самата...

199€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

ХОТЕЛ МИХАЕЛА – КЕФАЛОНИЈА

  ОПИС: Порос е едно од најубавите и најатрактивните места на Кефалонија. Сместно е во подножјето...

259€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА АЛЕКОС – КЕФАЛОНИЈА

  ОПИС: Порос е едно од најубавите и најатрактивните места на Кефалонија. Сместно е во подножјето...

249€ Види повеќе