ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VASILIS – НЕИ ПОРИ

Вилата се наоѓа во новиот дел од Неи Пори, на 200 метри од плажата. Убаво...

80€ Види повеќе
Balkan Express Travel Skopje ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KATERINA – ЛЕПТОКАРИЈА

Вила Катерина се наоѓа во Лептокарија,  сместена на околу 100 метри од морето и недалеку од...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ATINA – ПАРАЛИJА

ПАРАЛИА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација...

69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KATE – НЕИ ПОРИ / Рана резервација

ВИЛА КАТЕ се наоѓа на 200 метри од плажа. Распoлага со трикреветни студија и петокреветни дуплекс...

105€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VIKTOR – НЕИ ПОРИ / Рана резервација

Вила ВИКТОР се наоѓа во мирен дел на Неи Пори, на околу 250 метри од плажата.Распoлага...

100€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила AMELIJA – НЕИ ПОРИ / Рана резервација

ВИЛА АМЕЛИЈА се наоѓа на 80 метри од плажа. Распoлага со трикреветни студија и петокреветни дуплекс...

90€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила FAMILIJA – НЕИ ПОРИ

Неи Порие место, кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во...

70€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VULA – ЛЕПТОКАРИЈА

Лептокарија е туистичка дестинација на Олимписката Ревиера. Местото располага со многубројни улици со продавници,шеталиште,долга песочна...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MITIKAS – НЕИ ПОРИ

Неи Пори е место, кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MEDITERAN – НЕИ ПОРИ / Рана резервација

Вила “MEDITERAN” се наоѓа во близина на луна паркот во Неи Пори, во првиот ред...

80€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VANGELIS – ЛЕПТОКАРИЈА / Рана резервација

Вила “VANGELIS” се наоѓа на 150m од плажа, веднаш до хотел "Eleni" во Лептокарија. Располага...

55€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ELSA – НЕИ ПОРИ / Рана резервација

Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од...

85€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Хотел PANTHEON – ОЛИМПИК БИЧ / Рана резервација

Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен...

75€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила EFI – ПАРАЛИЈА / Рана резервација

Вила “EFI” е лоцирана на само 20m од песочната плажа во центарот на Паралија, на 100m од црквата....

85€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила FIORI – ПАРАЛИЈА / Рана резервација

Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m од црквата....

90€ Види повеќе