ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Athina Hotel 2* ASPROVALTA

 ОПИС: Хотел Атина Аспровалта се наоѓа во одморалиштето Аспровалта, на околу 250 метри од плажа...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Redina Beach Hotel Resort 2* ASPROVALTA

 ОПИС: Модерен хотел, пријатно опкружување, базен, градина, бар, интернет. Сместено е во близина на плажата....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Rihios Hotel 2* STAVROS

 ОПИС: Хотел на плажа поставен на пријатна зелена површина со палми нуди комфорни соби, ресторан,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Stavros Beach Hotel Resort 3* ASPROVALTA

 ОПИС: Мал хотел во близина на плажа. Едноставен стил, пријатна околина, интернет, базен, бар, квалитетна...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Saint George Hotel 4* ASPROVALTA

 ОПИС: Хотелот Сент Georgeорџ нуди пријатна и пријатна атмосфера и удобно сместување во центарот на...

Понуда Види повеќе