8-ми Декември

Истанбул од 1001 ноќ | 8-ми Декември | 2НП | €119 за резервации со COMBO пакет излети!

Главниот град на 3 империи ќе ве освои бидејќи е многу повеке од само име...

14% Discount
139€119€ Види повеќе
8-ми Декември

Лутраки 8 Декември – ГРЦИЈА / 120€

Термин: 08.12 – 10.12.2023 Цена на аранжманот : 7.440мкд (120€) Лутраки е најстарата и најпознатата термална бања во...

120€ Види повеќе
8-ми Декември

НИШ | ШОПИНГ + ПРАЗНИЧЕН РУЧЕК | 8-ми Декември | 2.700 ден.

Термин: 8-ми Декември Ниш претставува вистинска ризница на историски артефакти. Тој е еден од најстарите...

43€ Види повеќе
8-ми Декември

Атина | 2BB | 8-ми Декември | 159€

Атина – Главен и најголем град во Грција, колевка на модерната цивилизација. Атина е космополитски...

11% Discount
179€159€ Види повеќе
8-ми Декември

Даруварски Топлици и Адвент Загреб Дарувар | Хрватска за 8-ми Декември | 169€

Цена на аранжманот - 189€/11.718ден ПРОМО ЦЕНА на аранжманот за пријави до 25.10.2023 - 169€/10.478ден...

10% Discount
189€169€ Види повеќе
8-ми Декември

Врњачка Бања 8 Декември Vrnjacka Banja – СРБИЈА 159€

Цена на аранжманот - 179€/11.098 ден ПРОМО ЦЕНА за комплетна уплата при резервација - 159€/9.858...

11% Discount
179€159€ Види повеќе
8-ми Декември

Божиќен Адвент Венеција, Верона, Бусоленго – Италија 159€

ПРОМО цена на аранжманот со пријава на пакет ексурзии - 139€/ 8.618ден Редовна цена на...

12% Discount
159€139€ Види повеќе
8-ми Декември

Сараево 8 Декември – Bosna i Hercegovina / 7.130 денари

САРАЕВО – МОСТАР  – КОЊИЦ – ЈАБЛАНИЦА – БУНКЕРОТ НА ТИТО, ТУНЕЛ РАВНО СО ПОСЕТА...

115€ Види повеќе
8-ми Декември

Краков | 2 НОЌИ | Автобус | 8-ми Декември | 149€

Краков е еден од најстарите градови во Полска, со над илјадагодишна историја, со големо културно...

21% Discount
189€149€ Види повеќе
8-ми Декември

ПРАГА – ДРЕЗДЕН – ПАНДОРФ – ВИЕНА | Christmas Market | 2 НОЌИ | 169€ | АВТОБУС | СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град на стотици...

15% Discount
199€169€ Види повеќе
8-ми Декември

БОЖИЌЕН БАЗАР ВО РИМ | 4 НОЌИ | 469€ до 08.11.2023 | АВИОН | 8-ми Декември

Рим – безвременскиот град, градот до кој водат сите патишта. Вечниот град и воедно единствениот...

12% Discount
539€469€ Види повеќе
8-ми Декември

Будимпешта (Виена – Оutlet Shoping Center Parndorf – Сент Андреа) | 2НП Christmas market | €149 до 17.11.2023

Будимпешта - Kралица на Дунав, преполна со култура која освојува и заведува, преполна со романтични...

11% Discount
169€149€ Види повеќе