8-ми Декември

НИШ | ШОПИНГ + ПРАЗНИЧЕН РУЧЕК | 8-ми Декември | 2.700 ден.

Термин: 8-ми Декември Ниш претставува вистинска ризница на историски артефакти. Тој е еден од најстарите...

43€ Види повеќе
Викенд патувања

МИЛАНО / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / 10-13.11.2023 / 439€ до 27.09.2023 (АВИОН)

Историски и модерен, космополитски центар, Милано е најдобриот избор за доживување на вистинската италијанската култура...

10% Discount
489€439€ Види повеќе
Викенд патувања

ПАРИЗ СО ДИЗНИЛЕНД | 3 НОЌИ | АВИО | 399€

Градот на светлината – ПАРИЗ Со посета на  земјата на магијата наречена Дизниленд Сместен на северот од Франција...

27% Discount
549€399€ Види повеќе