1-ви МАЈ

ИСТАНБУЛ / 2 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

Истанбул е волшебен град сам по себе, кој станува особено изразен кога ќе пристигнат пролетта...

79€ Види повеќе
1-ви МАЈ

САРАЕВО / МОСТАР / ВИШЕГРАД – Босна и Херцеговина / 1-ВИ МАЈ

Сараево— главен град на Босна и Херцеговина и нејзин најголем урбан, културен, економски и транспортен центар. Градот Сараево...

Понуда Види повеќе
1-ви МАЈ

РИБАРСКА БАЊА / 4 НОЌИ / 129€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

Една од најстарите бањи на Србија, Рибарска Бања, била откриена уште во 4 век од...

13% Discount
149€129€ Види повеќе
1-ви МАЈ

КАПАДОКИЈА / 4 НОЌИ / 349€ / АВИОН / 1-ВИ МАЈ

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е,  во бел камен и бел вулкански...

10% Discount
559€499€ Види повеќе
1-ви МАЈ

МИЛАНО – ЛУГАНО – КОМО – ВЕРОНА / 2 НОЌИ / 109€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет...

21% Discount
139€109€ Види повеќе
1-ви МАЈ

ПЕЛОПОНЕЗ – ПАТРА – АТИНА – ОЛИМПИЈА – МЕТЕОРИ / 3 НОЌИ / 109€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

  ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ПРВ ДЕН 28.04.2022 (четврток)  Чекање на групата пред  Дрводекор околу 20...

15% Discount
129€109€ Види повеќе
1-ви МАЈ

БУДИМПЕШТА / 2 НОЌИ / 89€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

Будимпешта - Kралица на Дунав, преполна со култура која освојува и заведува, преполна со романтични...

10% Discount
99€89€ Види повеќе
1-ви МАЈ

Calypso Hotel 3* – ХАНИОТИ / 3 НОЌИ / 99€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

  ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО  ПРВ ДЕН 29.04.2022 (петок) СКОПЈЕ - ХАНИОТИ Состанок на групата на...

Понуда Види повеќе
1-ви МАЈ

ВРЊАЧКА БАЊА -МАНАСТИР ЖИЧА – КРАЉЕВО – НИШ / 3 НОЌИ / 150€ / АВТОБУС / 1 ВИ МАЈ

Врњачка бања позната по своите лековити извори со причина е кралица на бањскиот туризам. Со...

119€ Види повеќе
1-ви МАЈ

ПРАГА – КАРЛОВИ ВАРИ – ВИЕНА / 2 НОЌИ / 109€ / АВТОБУС / 1-ВИ МАЈ

Магична, мистична, прекрасна се само дел од атрибутите кои Прага, главната престолнина на Република Чешка,...

8% Discount
119€109€ Види повеќе