ВЕЛИГДЕН

Париз ( Виена – Прага -Минхен – Салзбург) | 5 НОЌИ | Велигден | €399

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет...

9% Discount
439€399€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ВЕНЕЦИЈА – ТРСТ – МИЛАНО – ВЕРОНА | 2 НОЌИ | Велигден | €139

Венеција - Господарка на Јадранот... чудесен град на вода со повеќе од 400 канали и...

11% Discount
169€149€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

АТИНА | 2 НОЌИ | Велигден | €125

Атина е град посветен на божицата Атина, по која го добила името и која била...

16% Discount
149€125€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

Хотел MURITE | 2, 3 или 4 НОЌИ | Велигден

Вид на сместување 2 ноќевања / All Inclusive 3 ноќевања / All Inclusive 4 ноќевања...

145€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ОРМОС ПАНАГИЈАС | 5 НОЌИ | Велигден | €169

Ормос Панагијас е мало место на источниот брег на Ситонија. Името го добива по црквата...

10% Discount
189€169€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

МИЛАНО – ЛУГАНО – КОМО – СИРМИОНЕ | 2 НОЌИ | Велигден | €149 | РАСПРОДАДЕНО!

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет...

21% Discount
189€149€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

Азурен Брег | 3НП | Велигден | €249

Ве водиме на незаборавно патување со колоритни предели и неверојатно убави градови… Не ја пропуштајте...

16% Discount
299€249€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

КРАКОВ | 2 НОЌИ | Автобус | Велигден | 149€

Краков е еден од најстарите градови во Полска, со над илјадагодишна историја, со големо културно...

21% Discount
189€149€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ИСТАНБУЛ | 3 НОЌИ | Велигден | 119€

Најголемата метропола во светот, велеград, финансиски и културен центар... сето ова е малку за да...

25% Discount
159€119€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

Будимпешта – Виена – Сент Андреа | 2 ноќи | Велигден | €129

Будимпешта - Kралица на Дунав, преполна со култура која освојува и заведува, преполна со романтични...

18% Discount
159€129€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ТОСКАНА | 3 НОЌИ | Велигден | 179€

Тоскана многумина ја сметаат за најубавиот дел од Апенинскиот Полуостров поради нејзините 120 заштитени зони...

14% Discount
209€179€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

САНТОРИНИ | 3 НОЌИ | Велигден | €299

Санторини е познат како еден од најатрактивните грчки острови по својата визуелност – со своите...

11% Discount
339€299€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ИСТАНБУЛ | 2 НОЌИ | Велигден | 99€

Најголемата метропола во светот, велеград, финансиски и културен центар... сето ова е малку за да...

28% Discount
139€99€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

Истра | ХРВАТСКА | ВЕЛИГДЕН | Промо цена 239 евра до 24.02.2024

Можеби сте гледале веќе понуди за Велигден и не можете да се одлучите каде да...

7% Discount
259€239€ Види повеќе