Tour overview

Hotel Perelik е централно позициониран. Неодамна е реновиран и се здобил со уште една ѕвездичка. Ресторанот на хотелот е со капацитет до 450 места. Лоби барот работи 24 часа, а во понуда се и 2 ноќни бара и après-ski бар, како и италијански ресторан. За дополнителна забава тука се и кугланата, играчница, билијар сала… Хотелот нуди и затворен базен, скоро со олимписки димензии, одлично опремена теретана. Wi Fi интернет и трансфер до гондолата се бесплатни. За гостите на хотелот е обезбеден и бесплатен паркинг.

Собите се опремени со ЛЦД ТВ, бањарки, мини бар, сеф, телефон,  фен, бањарки, ел. бокал.

*Деск за продажба на ски пас

*Прилагоден за лица со пречки во движење

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/2023
HOTEL PERELIK 5* ПАМПОРОВО
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Период 01.12.2022 17.12.2022 29.12.2022 04.01.2023
16.12.2022 28.12.2022 03.01.2023 20.01.2023
JUNIOR SUITE
SINGLE ROOM 79 85 179 85
SUITE 2 ADULTS 102 114 180 114
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 141 156 248 156
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 80 86 180 86
SUI2A 1+1 CHD (6-11,99) 102 114 180 114
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 103 115 181 115
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 128 142 226 142
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99) 103 115 181 115
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99) 128 142 226 142
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 129 143 227 143
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 155 171 271 171
SUI2A 3+1 CHD (0-5,99) 142 157 249 157
SUI2A 3+1 CHD (6-11,99) 167 185 293 185
MAISONETTE 2 PAX
SINGLE ROOM 79 85 179 85
MAISONETTE 2 ADULTS 102 114 180 114
MAISONETTE 2 ADULTS+EXTRA BED 141 156 248 156
MAIS2 1+1 CHD (6-11,99) 102 114 180 114
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 80 86 180 86
MAIS2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 103 115 181 115
MAIS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 128 142 226 142
MAIS2 2+1 CHD (0-5,99) 103 115 181 115
MAIS2 2+1 CHD (6-11,99) 128 142 226 142
MAIS2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 129 143 227 143
MAIS2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 155 171 271 171
MAIS2 3+1 CHD (0-5,99) 142 157 249 157
MAIS2 3+1 CHD (6-11,99) 167 185 293 185
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 196 218 342 218
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 233 259 407 259
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 196 218 342 218
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 196 218 342 218
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 197 219 343 219
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 221 246 385 246
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 197 219 343 219
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 221 246 385 246
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 222 247 386 247
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 246 273 429 273
APT4 5+1 CHD (0-5,99) 234 260 297 260
APT4 5+1 CHD (6-11,99) 258 287 450 287
MAISONETTE 4 PAX
MAISONETTE 4 ADULTS 196 218 342 218
MAISONETTE 4 ADULTS+EXTRA BED 233 259 407 259
MAIS4 4+1 CHD (0-5,99) 197 219 343 219
MAIS4 4+1 CHD (6-11,99) 221 246 385 246
MAIS4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 222 247 386 247
MAIS4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 246 273 429 273
MAIS4 5+1 CHD (0-5,99) 234 260 408 260
MAIS4 5+1 CHD (6-11,99) 258 287 450 287
Полупансион 22 22 22 22
Деца од 6-11.99 год. 14 14 14 14
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 30 дена 100% Под 14 дена 50%
No Show 100% 100% 100% 100%
HOTEL PERELIK 5* ПАМПОРОВО
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Период 21.01.2023 18.02.2023 04.03.2023
17.02.2023 03.03.2023 09.04.2023
JUNIOR SUITE
SINGLE ROOM 90 85 79
SUITE 2 ADULTS 125 114 102
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 172 156 141
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 91 86 80
SUI2A 1+1 CHD (6-11,99) 125 114 102
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 126 115 103
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 156 142 128
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99) 126 115 103
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99) 156 142 128
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 157 143 129
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 188 171 155
SUI2A 3+1 CHD (0-5,99) 173 157 142
SUI2A 3+1 CHD (6-11,99) 203 185 167
MAISONETTE 2 PAX
SINGLE ROOM 90 85 79
MAISONETTE 2 ADULTS 125 114 102
MAISONETTE 2 ADULTS+EXTRA BED 172 156 141
MAIS2 1+1 CHD (6-11,99) 125 114 102
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 91 86 80
MAIS2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 126 115 103
MAIS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 156 142 128
MAIS2 2+1 CHD (0-5,99) 126 115 103
MAIS2 2+1 CHD (6-11,99) 156 142 128
MAIS2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 157 143 129
MAIS2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 188 171 155
MAIS2 3+1 CHD (0-5,99) 173 157 142
MAIS2 3+1 CHD (6-11,99) 203 185 167
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 236 218 196
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 280 259 233
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 236 218 196
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 236 218 196
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 237 219 197
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 266 246 221
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 237 219 197
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 266 246 221
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 267 247 222
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 296 273 246
APT4 5+1 CHD (0-5,99) 281 260 234
APT4 5+1 CHD (6-11,99) 310 287 258
MAISONETTE 4 PAX
MAISONETTE 4 ADULTS 236 218 196
MAISONETTE 4 ADULTS+EXTRA BED 280 259 233
MAIS4 4+1 CHD (0-5,99) 237 219 197
MAIS4 4+1 CHD (6-11,99) 266 246 221
MAIS4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 267 247 222
MAIS4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 296 273 246
MAIS4 5+1 CHD (0-5,99) 281 260 234
MAIS4 5+1 CHD (6-11,99) 310 287 258
Полупансион 22 22 22
Деца од 6-11.99 год. 14 14 14
Такса Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
No Show 100% 100% 100%
Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, интернет, трансфер до ски лифтовите, фитнес, парна бања, ледена соба, амам,арома сауна, инфрацрвена сауна, тропски тушеви, финска сауна
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 18% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 12% ПОПУСТ

ID005

ВИ ПОСАКУВАМЕ МНОГУ СНЕГ И ДОБРИ ПАТЕКИ!
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВЕДНАШ НА 02/2443-555, 02/2453-555, 078/280-004.
Download pdf brochure