Tour overview

ПОЛОЖБА: Боровец.

УСЛУГА: Ноќевање со појадок и вечера.

СОДРЖИНИ: Мини клуб, конференциска сала, бизнис центар,затворен базен, кафе –слаткарница, ноќен бар, лоби бар, ресторан, менувачница, продавница, фризерница, интернет сала, фитнес сала, сауна, масажа, солариум, џакузи, СПА центар, ски гардероба, ски школо, билијард, пинг понг, сеф.

СКИ ТЕРЕНИ: 50 метри од ски лифтовите.

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2023/2024

ID005

RILA BOROVETS 4* BOROVETS   

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1 16.12.2023
22.12.2023
23.12.2023
05.01.2024
06.01.2024
26.01.2024
27.01.2024
09.02.2024

SIGNATURE TWIN ROOM RESORT VIEW

DOUBLE ROOM 161 270 185 199
SINGLE ROOM 140 235 162 173
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 159 261 188 199
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 178 287 213 224
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 162 271 186 200
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 180 296 211 224

SIGNATURE TWIN ROOM SLOPE VIEW

DOUBLE ROOM 176 303 201 214
SINGLE ROOM 154 264 175 186
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 173 290 200 211
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 192 316 227 238
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 177 305 202 215
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 195 329 227 240

SUPERIOR TWIN RESORT VIEW

DOUBLE ROOM 176 281 197 210
SINGLE ROOM 154 245 171 183
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 173 271 197 209
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 192 297 222 234
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 178 282 198 211
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 195 307 222 236

SUPERIOR TWIN SLOPE VIEW

DOUBLE ROOM 192 315 212 226
SINGLE ROOM 168 275 185 197
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 187 300 211 222
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 205 326 237 248
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 193 316 213 227
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 211 340 238 251

FAMILY SUPERIOR RESORT VIEW

FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 223 367 255 268
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 241 388 272 286

INTERCONNECTED RESORT VIEW

DBL ROOM 4 ADULTS 352 562 393 420
DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 346 542 393 417
DBL3A 3+1 CHD (0-11,99) 349 552 393 418
DBL3A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 368 578 418 444
DBL4A 4+1 CHD (0-1,99) 354 563 394 421
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 2 5 2 2
Отказ 1 Под 14 дена 50% Под 28 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
Отказ 2 Под 7 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 100% Под 7 дена 100%
No Show 100% 100% 100% 100%

Цената вклучува:затворен базен, Термо зона ( сауна, парна бања, ама, крио кабина) ски гардероба, интернет, паркинг, подземен паркинг со доплата и во зависност од расположливост.

Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 70 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

RILA BOROVETS 4* BOROVETS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 10.02.2024
23.02.2024
24.02.2024
08.03.2024
09.03.2024
12.04.2024
SIGNATURE TWIN ROOM RESORT VIEW
DOUBLE ROOM 270 199 161
SINGLE ROOM 236 173 140
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 261 199 159
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 287 224 178
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 271 200 162
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 296 224 180
SIGNATURE TWIN ROOM SLOPE VIEW
DOUBLE ROOM 303 214 176
SINGLE ROOM 265 186 154
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 290 212 171
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 316 238 304
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 305 215 177
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 329 240 195
SUPERIOR TWIN RESORT VIEW
DOUBLE ROOM 281 210 176
SINGLE ROOM 245 183 154
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 271 209 173
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 297 234 192
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 282 211 178
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 307 236 195
SUPERIOR TWIN SLOPE VIEW
DOUBLE ROOM 313 226 192
SINGLE ROOM 275 197 168
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 300 222 187
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 326 248 205
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 316 227 193
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 340 251 211
FAMILY SUPERIOR RESORT VIEW
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 366 268 223
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 388 286 241
DBL ROOM 4 ADULTS 562 420 352
DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 542 417 346
DBL3A 3+1 CHD (0-11,99) 552 418 349
DBL3A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 578 444 368
DBL4A 4+1 CHD (0-1,99) 563 421 354
DBL4A 4+1 CHD (2-11,99) 588 445 372
DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (0-1,99) 564 422 355
DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 589 446 373
DBL4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 614 471 391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERCONNECTED SLOPE VIEW
DBL ROOM 4 ADULTS 629 451 384
DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 600 444 373
DBL3A 3+1 CHD (0-11,99) 615 447 378
DBL3A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 640 473 397
DBL4A 4+1 CHD (0-1,99) 630 452 385
DBL4A 4+1 CHD (2-11,99) 655 476 403
DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (0-1,99) 631 453 386
DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 656 478 404
DBL4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 680 502 422
DELUXE SUITE RESORT VIEW
SUITE 2 ADULTS 441 374 343
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 486 420 388
SUI2A 2+1 CHD (0-1,99) 442 375 344
SUI2A 2+1 CHD (2-11,99) 466 399 362
SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 467 401 363
SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 492 425 381
SUI2A 3+1 CHD (0-1,99) 488 421 389
SUI2A 3+1 CHD (2-11,99) 512 445 407
DELUXE SUITE SLOPE VIEW
       
SUITE 2 ADULTS 540 433 398
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 586 479 444
SUI2A 2+1 CHD (0-1,99) 541 434 399
SUI2A 2+1 CHD (2-11,99) 565 459 417
SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 566 460 418
SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 591 484 436
SUI2A 3+1 CHD (0-1,99) 587 480 445
SUI2A 3+1 CHD (2-11,99) 611 504 463
Такса Вклучена Вклучена Вклучена
Минимум престој 5 2 2
Отказ 1 Под 28 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
Отказ 2 Под 14 дена 100% Под 7 дена 100% Под 7 дена 100%
No Show 100% 100% 100%

Цената вклучува:затворен базен, Термо зона ( сауна, парна бања, ама, крио кабина) ски гардероба, интернет, паркинг, подземен паркинг со доплата и во зависност од расположливост.

Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 70 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ID 005

ВИ ПОСАКУВАМЕ МНОГУ СНЕГ И ДОБРИ ПАТЕКИ!
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВЕДНАШ НА 02/2443-555, 02/2453-555, 078/280-004.
Download pdf brochure