ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VRAHOS – КАЛАМИЦИ

Вилата „Vrahos“ е лоцирана на самото шеталиште, на прекрасната плажа во Каламици. Сите соби имаат отворен, прекрасен...

755€ Види повеќе