Tour overview

МЕСТОПОЛОЖБА: Вистински рај за скијашите и сноубордистите, бидејќи е оддалечен само 200 метри од почетната станица на гондолата во Банско и во непосредна близина (300 метри) на главните градски места за забава и атракции. На рецепцијата може да се купат лифт карти за ски зоната на Банско.

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/20223
ORES BOUTIQUE 5* – БАНСКО
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
Период 01.12.2022 23.12.2022 29.12.2022 03.1.2023
22.12.2022 28.12.2022 02.1.2023 14.1.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 151 216 258 216
SINGLE ROOM 150 215 257 215
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 151 216 258 216
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 151 216 258 216
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-6,99) 175 239 281 239
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 152 217 259 217
DBL 2+1 CHD (2-6,99) 175 239 281 239
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 162 238 280 238
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 211 310 364 310
APT2 1+1 CHD (2-12,99) 162 238 280 238
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 163 239 281 239
APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 186 261 303 261
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 163 239 281 239
APT2 2+1 CHD (2-12,99) 186 261 303 261
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 187 262 304 262
APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 243 290 332 290
1 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTMENT 3 AD 243 327 380 327
APARTMENT 3 AD+EXTRA BED 276 379 431 371
APT3 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 244 328 381 328
APT3 3+1 CHD (2-12,99) 244 328 381 328
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 298 418 480 418
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 298 418 480 418
APT4 3+1 CHD (2-12,99) 298 418 480 418
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 299 419 481 419
APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 321 441 503 441
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 299 419 481 419
APT4 4+1 CHD (2-12,99) 321 441 503 441
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 10 дена 3 ноќи Под 14 дена 100% Под 10 дена 3 ноќи
No Show 2 ноќ 100% 100% 100%
Минимум престој 2 3 3 3
ORES BOUTIQUE 5* – БАНСКО
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
Период 15.1.2023 27.1.2023 19.2.2023 26.2.2023
26.1.2023 18.2.2023 25.2.2023 16.4.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 171 216 171 151
SINGLE ROOM 170 215 170 150
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 171 216 171 151
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 171 216 171 151
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-6,99) 195 239 195 175
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 172 217 172 152
DBL 2+1 CHD (2-6,99) 195 239 195 175
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 191 238 191 162
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 249 310 249 211
APT2 1+1 CHD (2-12,99) 191 238 191 162
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 192 239 192 163
APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 215 261 215 186
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 192 239 192 163
APT2 2+1 CHD (2-12,99) 215 261 215 186
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 216 262 216 187
APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 243 290 243 215
1 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTMENT 3 AD 260 327 260 243
APARTMENT 3 AD+EXTRA BED 295 371 295 276
APT3 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 261 328 261 244
APT3 3+1 CHD (2-12,99) 261 328 261 244
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 338 418 338 298
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 338 418 338 298
APT4 3+1 CHD (2-12,99) 338 418 338 298
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 339 419 339 299
APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 361 441 361 321
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 339 419 339 299
APT4 4+1 CHD (2-12,99) 361 441 361 321
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 2 ноќи Под 10 дена 3 ноќи Под 5 дена 2 ноќи Под 3 дена 1 ноќ
No Show 50% 100% 50% 2 ноќ
Минимум престој 3 3 3 2
Доплата за Новогодишна вечера 135 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 7 до 12.99 години , паркинг 8 ЕУР дневно, Baby cot 3 ЕУР дневно
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 30% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ
7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2022 И ОД 26.02 ДО 16.04.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ID005

ВИ ПОСАКУВАМЕ МНОГУ СНЕГ И ДОБРИ ПАТЕКИ!
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВЕДНАШ НА 02/2443-555, 02/2453-555, 078/280-004.
Download pdf brochure