Tour overview

Локација: хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една од најпопуларните песочни плажи на Ситонија, Халкидики.
Хотелски содржини: рецепција, ресторан, отворен базен, pool бар, snack бар, бежичен интернет (wi-fi), паркинг, рент а кар услуги, фитнес, мини маркет, SPA центар …
Сместување: Хотелот е организиран во два сместувачки дела од различна категорија.
Главна зграда **** -> 45 соби со поглед на базен и море. Собите се опремени со тераса/балкон, бања, клима, сателитска ТВ, телефон, мини бар…
Депанданс (Old wing **+) -> студио-соби на приземје, 1 и 2 кат. Собите се опремени со тераса/балкон, бања, мини бар, ТВ, клима уред …
Плажа: песочна плажа со beach bar
Услуга: полупансион (појадок и вечера)
 

ТЕРМИНИ

 

НОЌИ

DBL GF (2+1) ECO DBL STD ( 2+1) DBL STD ( 2+1+EXB )
21.05.2023 7 187 210 219
28.05.2023 7 187 210 219
04.06.2023 7 216 239 252
11.06.2023 7 255 278 296
18.06.2023 7 275 309 325
25.06.2023 7 301 351 364
02.07.2023 7 301 351 364
09.07.2023 7 312 357 374
16.07.2023 7 328 364 387
23.07.2023 7 328 364 387
30.07.2023 7 328 364 387
06.08.2023 7 328 364 387
13.08.2023 7 328 364 387
20.08.2023 7 297 327 348
27.08.2023 7 255 278 296
03.09.2023 7 255 278 296
10.09.2023 7 226 249 263
17.09.2023 7 187 210 219
24.09.2023 7 187 210 219
Легенда: RO – нoќевање, BB – нoќевање со појадок, HB – полупансион (појадок и вечера)
Цените се дадени по лице, за сместување на минимум 2 возрасни лица во соба.
Цените се изразени вп EUR за уплата во денарска противвредност (1EUR=62MKD).
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
* Сместување во избраниoт хoтел со услуга по избор според табелите, и тоа 7 пoлупансиoни (појадок и вечера).
* Трошоци за организација на програмата.
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
* Туристичка такса од 1,5€ на ден по соба се плаќа на рецепција по пристигнување (check in) во објектот.
* Превоз до местото на избранипт хотел вп Грција (на барање, со доплата, може да се организира превоз до хотелите).
* Задолжително патничко осигурување.
* Услуги како кпристење лежалки и чадори на плажа итн. не се вклучени во цена, освен ако е наведено поинаку во деталните описи на хотелот
* Останати индивидуални трошоци, факултативни екскурзии, дополнителни оброци….
АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ (секoја Недела): 45 € (35 € за деца 2-12 гпд)
НАПОМЕНИ: 
* Организаторот не одговара за квалитетпт на интернет конекцијата во местото и објектот на престој.
* Собите се превземаат од 14:00 часот по локално време на денот на доаѓање. Собите се напуштаат до 09:00 часот по локално време на денот на заминување.
* Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување.
Сппственикпт нема да дпзвпли сместуваое на ненајавени лица.
* Редпвните цени и цените сп пппуст, се пбјавени вп ценпвникпт од 01.11.2022, важност до 31.12.2022 година, или до пбјава на нов ценовник.
* Цените сп пппуст, важат за резервации сп минимум 50% уплата по износот во период на попуст, и тпа:
При резервација e пптребна уплата пд минимум 30% пд цената на аранжманпт-резервацијата.
Дпплатата на вкупнипт изнпс пд дпгпвпрената цена, се врши дп 3 недели пред датумпт на патуваое.
Уплатенипт изнпс пд 50%, не се враќа дпкплку патникпт се пткаже пд патуваоетп.
* При промена на цените (зголемување на цените со појавување на нов ценовник) нема да се менува цената на веќе договорените услуги.
* Во случај на појавување на т.н. Last Minute специјални понуди пред аранжманот (поради отказ од клиент, намалена цена од сппственикот
за одреден термин,и сл.) нема да се менува цената на веќе опгпвпрените услуги.
* При птказ на аранжманот уплатен по редовни цени, важат услпвите за отказ објавени  на аранжманот или во Општите услпви на патување.
Препорачуваме “Осигурување под ризик – отказ на аранжман“ !
– За уплата на два последователни термини, одобруваме 10% попуст на вториот термин;
– Доплата за превоз: 40€ за возрасни / 30€ за деца до 12 год. Деца до 2 год. – бесплатно (без седиште);
ID 025
ВИ ПОСАКУВАМЕ УБАВ ОДМОР И ПРИЈАТНО ПАТУВАЊЕ!
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВЕДНАШ НА 02/2443-555, 02/2453-555, 078/280-004.
Download pdf brochure