НОВА ГОДИНА 2020

БЕЛГРАД / 2 НОЌИ /49€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

Најголемиот и главниот град на Србија - Белград, носи во себе еден посебен шарм на...

49€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2020

БУДВА / 2 НОЌИ / 69€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

Да ја дочекаме оваа Нова Година заедно на море, топла клима, весела и дружељубива атмосфера....

69€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2020

АТИНА / 2 НОЌИ / 109€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

АТИНА – град посветен на божицата Атина по која и го добил името а која...

109€ Види повеќе