КРСТАРЕЊА

АМЕРИКА И КАРИБИ – MSC CRUISES | 4900€ | 16 ДЕНA | 27.04.2024 – 12.05.2024

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ДЕН 1  |  СКОПЈЕ - ИСТАНБУЛ - ЊУЈОРК | 27.04.2024 Состанок на...

4,900€ Види повеќе
КРСТАРЕЊА

ПЕРСИСКИ ЗАЛИВ | 1730€ | 9 ДЕНA | 06.01.2024 – 13.01.2024

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ДЕН 1  |  СКОПЈЕ - ИСТАНБУЛ - ДУБАИ  | 05.01.2024 Состанок на...

1,730€ Види повеќе