Патувања во Европа

ЧЕШКА БОХЕМИЈА И МОРАВИЈА // 10 – 14 ФЕВРУАРИ // 12.960денари до 15 декември

За сите љубители на богата историја и култура “Чешка Бохемија и Моравија” и тоа како...

10% Discount
233€209€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2023

ВИЕНА / 2 НОЌИ / 149€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

Со богата култура, многубројни историски знаменитости и зачудувачка архитектура, Виена претставува исклучително наследство на познати...

16% Discount
179€149€ Види повеќе