АЛБЕНА

ХОТЕЛ KALIOPA 3* – АЛБЕНА

Хотел Калиопа се наоѓа на плажа во одморалиштето Албена, во близина на централниот дел со...

22€ Види повеќе
АЛБЕНА

ХОТЕЛ NONA 3* – АЛБЕНА

Прекрасната плажа, добитник на еко-наградата Сино знаме, е гаранција дека ќе се опуштите на златен,...

32€ Види повеќе
АЛБЕНА

ХОТЕЛ ORHIDEA 3* – АЛБЕНА

Комплексот Oрхидеи се наоѓа на околу 500 метри од плажата во мирно место за семејни...

32€ Види повеќе