11-ти Октомври

БОСНА / 139 € / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

„Ќе биде тоа град од фантазијата на читателите на Андриќ, кои, читајќи ги неговите дела,...

139€ Види повеќе
11-ти Октомври

НОВИ САД / БЕЛГРАД / 2 НОЌИ / 99 € / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

НОВИ САД е вториот по големина град во Србија по Белград. Според најновиот попис од...

9% Discount
109€99€ Види повеќе
11-ти Октомври

ЈАДРАН / 2 НОЌИ / 119€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

Будва е приморски град во Црна Гора. Центар е на општината Будва и има 13,338...

119€ Види повеќе
11-ти Октомври

БЕЛГРАД И НОВИ САД / 2 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

Најголемиот и главниот град на Србија - Белград, носи во себе еден посебен шарм на...

79€ Види повеќе
11-ти Октомври

РИМ / 3 НОЌИ / ПРОМО ЦЕНА 199€ /АВИОН/ 11 ти ОКТОМВРИ

Рим, вечниот град, античка градина која нема споредба исполнета со најзначајните христијански светилишта, и богата...

20% Discount
249€199€ Види повеќе
11-ти Октомври

БЕЛГРАД И НОВИ САД / 2 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

Најголемиот и главниот град на Србија - Белград, носи во себе еден посебен шарм на...

79€ Види повеќе
11-ти Октомври

ИСТАНБУЛ / 3 НОЌИ / 99€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

Истанбул е волшебен град сам по себе, кој станува особено изразен кога ќе пристигнат пролетта...

99€ Види повеќе
11-ти Октомври

ЈАСТРЕБАЦ / 2 НОЌИ / 69€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

На околу 300 километри од Скопје и само 20 километри од градот Крушевац, се наоѓа...

69€ Види повеќе
11-ти Октомври

САНТОРИНИ / 3 НОЌИ / 179€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

Монденскиот, традиционалниот, мистичен – неверојатно романтичен Санторини. Архипелагот од вулкански острови (Киклади) се наоѓа 220...

179€ Види повеќе
11-ти Октомври

АТИНА / 3 НОЌИ / 109€ / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

 АТИНА – град посветен на божицата Атина по која и го добил името а која...

109€ Види повеќе
11-ти Октомври

КАПАДОКИЈА СО АНКАРА И СОЛЕНО ЕЗЕРО / 179 € / 3HB +1BB / АВТОБУС / 11 ти ОКТОМВРИ

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е, во бел камен и бел вулкански...

179€ Види повеќе