ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Andromeda – Пефкохори

Вила Андромеда се наоѓа на околу 180 м од плажа сместена е во Пефкохори. Вилата нуди...

5% Discount
211€200€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Студија Zinova – Пефкохори

Zinova Studios – се наоѓаат во центарот на Пефкохори, на само 100 м од плажа, веднаш...

5% Discount
171€162€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VASILLIS – ПЕФКОХОРИ

ВИЛА ВАСИЛИС се наоѓа на 50 метри од плажа, лоцирана во најмонденскиот дел помеѓу Ханиоти и...

7% Discount
450€418€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ELIZA – ПЕФКОХОРИ

Вилата е одлично лоцирана, се наоѓа во центарот, на главната улица, оддалечена околу 120 метри...

5% Discount
139€132€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Апартхотел GOLDEN RESIDEN – ПЕФКОХОРИ

Апарт хотел Голден Резиденс се наоѓа во еден од најексклузивните делови на полуостровот Касандра помеѓу...

10% Discount
200€180€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Хотел Ammon Garden 3* – ПЕФКОХОРИ

На само 100m од плажа и 200m од центар е лоциран 3* хотел "Ammon Garden".  Хотелски соджини: 27...

15% Discount
155€131€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила STRATOS – ПЕФКОХОРИ

Вила “Stratos”, се наоѓа на околу 50m од плажа, во центарот, односно на пешачката улица од единствениот...

5% Discount
135€128€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА PARTENIS – ПЕФКОХОРИ

На околу 100 км од Солун се наоѓа Пефкохори. Мирисот на бор, пријатната клима, зеленилото...

10% Discount
180€162€ Види повеќе