ГРЦИЈА 2018 - СО ПРЕВОЗ

ХОТЕЛИ ГРЦИЈА ONLINE - 2018

ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

СУПЕР ЕФТИНИ АВИО БИЛЕТИ

avioni

ВИЗИ, ПАТУВАЊА И ПРЕСТОЈ - РУСИЈА

moskva

БУГАРИЈА ХОТЕЛИ - ЗИМА 2018/2019 / ПОПУСТИ ДО 25% + ГРАТИС ДЕН

 • ZARA

   ZARA 4* -20% до 30/09+ГРАТИС ДЕН

 • REGNUM 5*

   REGNUM 5* -20% до 31/10

 • ASTERA

  ASTERA 4* -15% до 30/09

ПРАЗНИЧНИ АРАНЖМАНИ

 • РИМ

  РИМ со авион од 219€

 • БУДИМПЕШТА

  БУДИМПЕШТА со автобус 119€

 • АЗУРЕН БРЕГ

   АЗУРЕН БРЕГ со автобус 219€

АТРАКТИВНИ ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

 • ГРУЗИЈА И ЕРМЕНИЈА

   ГРУЗИЈА И ЕРМЕНИЈА 690€

 • НЕОБИЧНО ПАТУВАЊЕ НА КУБА

  НЕОБИЧНО ПАТУВАЊЕ НА КУБА 1575€!

 • ЈАПОНИЈА

  ЈАПОНИЈА 1390€

ПРАЗНИЧНИ АРАНЖМАНИ

 • САНТОРИНИ

  САНТОРИНИ 6 дена / 3 ноќи 175€

 • DRAKULA

   TРАНСИЛВАНИЈА 5 дена/2ноќи 129€

 • СИЦИЛИЈА

   СИЦИЛИЈА  6 дена/3 ноќи 249€

 • БАНСКО

  ЗАРА 4* - 4 дена / 3 ноќи 109€

 • Прага

  Прага 6 дена / 3 ноќи 129€ 

 • ВИЕНА

   БУДИМПЕШТА И ВИЕНА 5 дена / 3 ноќи 109€

 • ВЕНЕЦИЈА

    ВЕНЕЦИЈА/ТРСТ/ВЕРОНА 5 дена / 2 ноќи 139€

 • ОСТРОГ, БУДВА, ЦЕТИЊЕ

   БУДВА, ОСТРОГ, ЦЕТИЊЕ 2 ноќи/4дена 2950ден

АТРАКТИВНИ ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

 • МЕКСИКО

   МЕКСИКО 1590€

 • ТАНЗАНИЈА И ЗАНЗИБАР

  ТАНЗАНИЈА И ЗАНЗИБАР 1250€!

 • ПAТУВАЊЕ НА ТАЈЛАНД

    ПAТУВАЊЕ НА ТАЈЛАНД 1315€

КОНТАКТ

Тел: +389 2 2443-555 / 2453-555

Моб: +389 78 280 004 

E-mail: info @ bet.mk

Бул. Јане Сандански 82, локал 65 

ТЦ Бисер приземје - СКОПЈЕ

Skype std use logo pos col rgb

button facebook

СТАТИСТИКА НА ПОСЕТЕНОСТ

 • Број на гледања на артикли : 417201

ЗОШТО ДА ПАТУВАТЕ СО НАС

Затоа што кон секој патник и секоја група пристапуваме со особено внимание, а доколку ни се јавите пред да го осмислите своето патување, ќе Ве поканиме во мирната атмосфера на нашата канцеларија да Ве запознаеме со најинтересните светски и домашни дестинации кои нудат идеални можности за Вашиот совршен одмор. Затоа што нудиме проверено квалитетни хотели и апартмани, согласно со Вашите желби и можности, без никаков ризик дека услугата што сте ја одбрале нема да Ви биде испорачана. Нашите придружници и водичи се искусни професионалци со богати знаења и висока пожртвуваност, подготвени да помогнат во секоја, па и несакана ситуација. Затоа, од моментот кога ќе решите да патувате со нас, ослободете се од сите грижи додека тимот на врвни туристички работници се грижи за секој детал од Вашата авантура.

 

ПРОГНОЗА

licenca